Friday, December 25, 2020

Tampereen kuntavaalit 2021 ehdokasasettelu kiihtyy kevään kuntavaalit lähestyvät, joten olkaa valppaina: Älkää äänestäkö matu- ja islaminvaasion mädätystä edistäviä tahoja

#Tampereen kuntavaalit 2021 ehdokasasettelu kiihtyy kevään kuntavaalit lähestyvät, joten olkaa valppaina: Älkää äänestäkö matu- ja islaminvaasion mädätystä edistäviä tahoja vaan antakaa tukenne valoisammalle valkoiselle tulevaisuudelle ja niiden edustajalle Seppo Lehdolle Tampereen kuntavaaleissa 2021:

Kuntavaaliehdokas 2021 Tampereella paras vaihtoehto äänestäjille on Seppo Lehto omalla valitsijayhdistyksellään 

Varmistakaamme alueellinen puolustuksemme, niin kielen, mielen kuin aluehallinnan osalta oikeilla liittoumilla mm Nato-jäsenyys.

Valkoisemman tulevaisuuden asiamies #LehtoSeppo #kaupunginvaltuustoon2021


https://Seppo-Lehto-kaupunginvaltuustoon.blogspot.com

--------------- 
Tamperelainen sitoutumaton Seppo Lehto sitoutunut Valkoisen 1918 Suomen arvoihin kuten pitääkin. Ole sinäkin?

Tamperelainen sitoutumaton Seppo Lehto valkoisen Suomen 1918 vapaussotien perinteiden mukaan: 

Tue Seppo Lehtoa pyrkimyksissään ja varmista tulevaisuutesi suomalaisten Suomessa ilman "huippuosaajia" Mustan Afrikan kannibaaliseuduilta: Suomi suomalaisille ja Seppo Lehto  kaupunginvaltuustoon, eduskuntaan Tampereelta. 
Jaa-toiminnolla somessa eri somealustoilla. Kiitos. Suomineito kiittää. Islamin pedofiliakultin ominaisuudet, vaarat on tiedostettava (lasten ympärileikkaukset, lapsiavioliitot) kuten muidenkin erilaisten lahkojen lapsia ja yhteiskuntarauhaa vaarantavat ominaisuudet laajalla pilkalla kuten Ranskassa "Kahlehdittu Kukko" on tehnyt, niin samoin Seppo Lehto Suomessa:
 -------
---

No comments: